Scheidsrechters zijn cruciaal voor de sport omdat zij spelplezier faciliteren door wedstrijden in goede banen te leiden. Geen waterpolowedstrijd zonder een scheidsrechter op de kant! Daarom is de KNZB een campagne gestart om te benadrukken dat iedereen (basis)scheidsrechter kan worden. De opleiding tot scheidsrechter is laagdrempelig en bovendien is het naast super leuk, ook nuttig om deze rol te vervullen binnen de vereniging!

Het is belangrijk dat er voldoende basisscheidsrechters zijn zodat verenigingen het wedstrijdaanbod kunnen blijven bieden zoals we dat gewend zijn. Samen met alle waterpoloverenigingen wil de KNZB daarom door middel van deze campagne zoveel mogelijk mensen aanzetten om een cursus basisscheidsrechter te volgen. On onze OneDrive-omgeving vind je de uitgebreide toolkit ‘In iedereen schuilt een scheidsrechter!’ met alle campagnematerialen en uitleg over de aanmeldprocedure.

knzb.nl

opleidingen@knzb.nl

In iedereen schuilt een scheidsrechter!

🤽 | Bijdragen aan het spelplezier van jonge waterpoloërs? Doe de cursus basisscheidsrechter en start met fluiten!👉 Meld je bij je eigen waterpolovereniging om je aan te melden voor de cursus.

Geplaatst door KNZB op Maandag 31 augustus 2020